QUIET MARK Treehouse

The Quiet Mark Treehouse was designed as a creative showcase to highlight the possibilities of quiet living using current design techniques, building materials, technology, appliances and interiors.

Quiet Mark created the concept as part of a pioneering partnership with John Lewis, and the Treehouse was the central feature at 2014’s Ideal Home Show and RHS Hampton Court Flower Show. 

Many thousands of visitors explored the Treehouse, which was nestled in a peaceful oasis of naturalistic forest planting and sculptured landscaping, offering a special quiet escape from the noise of our busy world.

Those that saw the Treehouse also had the opportunity to learn how to encourage wildlife in their own garden whilst discovering the secrets to a peaceful, harmonious home.

The Quiet Treehouse has a wonderful happy ending as it is now due to be installed at its new permanent home at Royal Botanic Gardens, Kew in Spring 2017, where it can be enjoyed by the public for generations to come, used primarily as a feature for children to learn and experience nature.